Szombat szörfözés, március 30, 2019

0 Comments

Gooooooooood reggel, gyönyörű lány!Ahogy a házunkban állunk, azt hiszem, csodálatos vagy benne, mint ki. A külső dolgok? – Mindez átmeneti. Ez az a belső dolog, ami fontos, és azt hiszem, gyönyörű vagy a belső.

Watcha szervezett a napra? A normál kategóriás házimunkáktól eltekintve (oldali jegyzet … a felsorolás tetején az, hogy olyanok, mint egy újszülött, úgy gondolja, hogy felébredt, hogy cselekedjen * extra * rászorulást.), Azt tervezem, hogy festeni a körmöket, és igen , ezek a tervek valószínűleg tartalmaznak pasztelleket, ha ha ha!

HIRDETÉS

Felkészültem arra, hogy a pasztell őszibarack Sally Hansen Mega Stamina Mani a tetején, amely öt nappal azelőtt, hogy a “béke” rám.

Kicsit sokkoltam, hogy nem tartott, amíg a többi színt próbáltam a vonalból (Boss Gloss, valamint She-Ro hét napig, mielőtt hatalmas zsetonok megjelentek). Az egyetlen dolog, amit másképp csináltam, jól … volt egy szegény hideg, így sokat fújtam az orromomat. Kíváncsi vagyok … Lehet, hogy fújja az élő szarat, hogy az orrlyuka okozza, hogy sok kopás, valamint szakad a körmökön? Nem tudom. Bármilyen típusú sebességgel itt az ideje, hogy ez a körömlakk menjen.

A fellebbezés a hétre olvasható …

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

70-year-old makeup artist Sandy Linter has painted the faces of Iman as well as Cindy Crawford, as well as she has this to state about makeup: “Wear the makeup, don’t have it wear you. Ahelyett, hogy megpróbálná elrejteni a hibákat, javítaná, hogy mit kapsz.

Top ötletek a bőr szakemberei pontosan Hogyan lehet növelni a bőr toleranciáját az irritáló termékek kezelésére, mint a retinol.

Ezen a megjegyzésben itt van a Derms minden 40-ben, amit sokkal jobban kell tennie.

Csak a helyzetben, hogy pontosan azon tűnődsz, hogyan lehet Jon Hó haját a Thrones játékából (ez törvényes aggodalom, nyilvánvalóan).

Van szőrme csecsemők? A program. Ezek állítólag a legjobb vákuumok kezelésére az összes kisállat hajának kezelésére!

Nem biztos benne, hogy mit készítsen vacsorát ma este? Pontosan mi van valami ebből a lekérdezésből 24 teljesen szörnyű vintage recept?

Why your 3-year-old acts like a threenager, as well as side note, welcome TO MY WORLD.

Nekem, valamint a coywolf néhány év alatt

Cue a Soundtrack a 80-as évek gyermekkorára …

Shirley Manson, tartósan stílus ikon

HIRDETÉS

Élvezze a hétvégét, ‘K?Ez az utolsó márciusban. Remélem, valami szórakozást csinálsz. hamarosan beszélünk.

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *