Bemutatjuk a 6 új, nagyvárosi bomlás nagyméretű árnyalatú nehézfém szemceruza nyaraláshoz 2017

0 Comments

Új módszerek a csillogáshoz
Várjon! Álljon meg! Tartsa fel … kérjük, ne sétáljon el, mert ezek csillognak. Súlyos vagyok, teljesen viselheted a nagyvárosi bomlást nehéz fémszemüveget.

Sok éven át rajongó voltam, mivel a ragyogó bitek olyan kevés és … klasszikusak? – Sokkal jobb szó hiánya miatt? Ez elegáns csillogás.

HIRDETÉS

Ha egy kicsit futtatsz a lash vonalak mentén, vagy akár csak az alsó lash vonalon, akkor a leghíresebb (mégis alulértékelt, fényes szabványok) szikrázik. Voltam sok éven át az egyik árnyalatú, arany éjféli cowboy, a lusta ember ünneplési sminkjével.

Ud csak hozzáadta ezeket a hat új árnyalatot a meglévő nehézfém fényes hosszú távú vonalhoz, valamint ezek közül, mindannyian a punk rock, a sötét lila, amely többszínű szikrával, mivel lenyűgözőnek tűnik a lash vonalak mentén, a Fekete, barna vagy lila füstös szem (különösen, ha szorongatja a vízvezetékeket a fekete béléssel).

Pyro, Gamma Ray, Punk Rock, Grind, Catcall, Stix és csontok

HIRDETÉS

Klasszikus csillogás. Komoly vagyok. Ha meg akarja próbálni, a nagyvárosi bomlást nehéz fém szemüvegek 20 dollár, mind pedig a felajánlott miau.

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *