Az, amit eszik, látható hatással van a bőrére?

0 Comments

Zöld Juice Time!
Well, yeah, if I eat five pounds of fried chicken, my skin will certainly not look the same as it does when I eat lots of vegetables and fruit and food that isn’t oily.

Van egy jelentős különbség, és a legjobban észrevettem. A legjelentősebb különbség számomra az, amikor elegendő zöldséget és gyümölcsöt kapok – alapvetően elegendő rost és élelmiszer, amely nem feldolgozott vagy sült.

HIRDETÉS

The healthier I eat (and the much more water I drink throughout the day), the better my body feels, and the better my skin looks. Ez harmatosabb, és a finom vonalak nem … Finom-Line. A bőre is simábbnak tűnik.

Az egyik dolog, amit sokat csináltam az utóbbi időben, az ivás zöld gyümölcsleveket, amelyek többnyire veggiesek és víz, így nem olyan magas a cukor, mint tiszta gyümölcslevek. Most már most.

Csak egy csomó zöldséget, gyümölcsöt és vizet kötem (elég sok, bármi is van, amit körülveszem, de jellemzően a spenót, a kelkáposzta, az uborka, az ananász és a körte kombinációja, egy citrommal, hogy levágja a füves ízét), and when I have one of those consistently and don’t eat as numerous cookies or as much popcorn and junk food, my skin glows.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Azt is észrevettem, hogy amikor sok sós ételeket eszem, mint a zsetonok és a sült krumplit, a testem bruttónak érzi magát, és az arcom dagadt.

Nem igazán van olyan élelmiszerallergiák, amiket tudok, hogy tudom, kivéve időnként az őszés, amikor a rendszeres allergiám nem irányítanak. Bizonyos esetekben az ősszel kapok csalánkiütéseket, amikor ételeket eszem friss fűszernövényekkel, de megüt, vagy hiányzik, és soha nem rögzítettem az adott gyógynövényekre, ezért fogalmam sincs, hogy melyek azok, amelyek felelősek.

Egyszer allergiára mentem, de nem volt tesztelni az élelmiszerallergiákat. Ez volt a sinus allergiák számára, és bőrpróba volt, ami lényegében azonosította, hogy allergiás voltam mindenre – az egész természet. LOL!

HIRDETÉS

És veled mi van? Észreveszi a különbséget a bőrén, amikor bizonyos ételeket eszik? És egy bizonyos típusú étrend jobb vagy rosszabbá teszi a bőrt?

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *